Slide background

Намерихме този
изоставен водоем

виж повече
Slide background

и тук ще изградим
този кейбъл парк

виж повече

Проектът

Поверието гласи, че водното конче е символ на метаморфозата и на физическата и духовна промяна. Също така, че каца веднъж в живота и че носи щастие.

Не вярвах в чудеса. Само в ежедневието. Замислих се за това, докато седях на брега на един язовир преди няколко години. Животът си минаваше покрай мен толкова бързо, че когато малката животинка реши да кацне на ръката ми, почти не я видях. Тя стоя там около минута, после отлетя и кацна на близката тръстика.

Не исках времето да тече толкова бързо, че да не мога да се насладя на магията на кацнало водно конче на ръката ми. Не исках животът ми да минава, без да съм се опитал да създам нещо голямо. По голямо от мен.

Проектът стартира преди 3 години с търсенето на подходящ водоем, който да може да служи за изграждането на първият в страната парк за екстремни водни спортове от такъв тип. Целта е да създадем уникално по рода си място съчетаващо грижата за околната среда с практикуването на спорт и развиването на туризъм в района

Разположен само на 70 км от столицата, мястото предлага условия за спорт и почивка, както и съвкупност от допълнителни природни забележителности.

Основните приоритети, зад които застава бранда са: да развиваме спорта, да пазим околната среда и да работим за имиджа на страната ни като привлекателна туристическа дестинация.

Ако обичате природата и спорта, подкрепете ни в нашето магично приключение!

Споделете проекта, дарете средства за построяването на парка

Търсим партньор за изграждането на парка ако имате интерес обадете се:
+359 894 35 02 88

Ще построим парк, като този!

Вижте долното видео.

Наши партньори са:

hello@magicable.eu

+359 894 35 02 88

42.946081, 23.996424